loading...
موبایل تکتا
موبایل تکتا

نمایندگی رسمی فروش محصولات و خدمات ایرانسل

نمایندگی رسمی فروش محصولات و خدمات رایتل 

تعمیرات تخصصی انواع گوشی و تبلیت

فروش لوازم جانبی، سیم کارت ،رم ، فلش

طراحی وبسایت

انجام کلیه کارهای اینترنتی

پرداخت کلیه قبوض

نصب ویندوز و نرم افزار

پرداخت اقساط وام بانکها

ارسال SMS تبلیغاتی

ابی

ĦÂÐĪ بازدید : 186 یکشنبه 1393/12/17 نظرات (0)

 

 

بیو گرافی کامل ابی

 

ابراهیم حامدی (زادهٔ ۲۹ خرداد ۱۳۲۸ در تهران) مشهور به ابی خوانندۀ موسیقی پاپ اهل ایران است. او دارای صدایی از جنس باریتون است و در سبک‌های مختلف موسیقی صاحب اثر است: بالاد‌، موسیقی فولکلور، پاپ تهرانجلس، دنس و اخیراً هاوس و ترنس. برخی او را با تام جونز خوانندهٔ سرشناس بریتانیایی مقایسه کرده‌اند، با این تفاوت که ابی را بر خلاف تام جونز دارای تمایلات سیاسی می‌دانند. بسیاری از طرفدارانش او را «آقای صدا» در حوزۀ موسیقی پاپ فارسی می‌دانند.

 

پدر ابی خیاط بوده و مادرش خانه‌دار. او دوران کودکی خود را در محلۀ میدان فوزیۀ تهران (میدان امام حسین فعلی) در خیابان شهرستانی سپری کرده است و دارای چهار خواهر و یک برادر است. او در سال ۱۳۵۳ با فیروزه مقدادی ازدواج کرده و از وی صاحب سه دختر به نام‌های عسل، سایه و خاتون است که برای هر سۀ آنها یک ترانه خوانده ‌است. ابی دو سال قبل از وقوع انقلاب در ایران، برای اجرای کنسرت به آمریکا می‌رود و با شروع انقلاب، ناگزیر در آنجا ماندگار می‌شود.

ابی پس از جدایی از همسر اول خود با مهشید برومند ازدواج می‌کند. وی یک پسر به نام فرشید دارد که پسرخواندۀ ابی محسوب می‌شود. گفته می‌شود آغاز آشنایی آنها با یکدیگر، در یکی از اجراهای ابی در گوتنبرگ بوده است. مهشید برومند که مدیر برنامه‌های ابی نیز محسوب می‌شود در اکثر کنسرت‌های وی حضور دارد.

ابی به موسیقی یونانی علاقه‌‌مند است و از خوانندگان محبوبش می‌توان به پیتر گابریل، فردی مرکوری، استینگ، بونو و جیم موریسون از گروه راک دورز اشاره کرد. گفته می‌شود وی در منزل شخصی خود، اجازۀ پخش آهنگ‌های خوانده‌شده توسط خود را نمی‌دهد و به عبارتی، تمایلی به شنیدن صدای خود در محیط خانه ندارد.

او در دوران نوجوانی با خواندن قرآن در صف‌های مدرسه به استعداد خود در خواندن پی می‌‌برد. خود وی در مصاحبه‌ای در پاسخ به این پرسش که خوانندگی را چگونه آغاز کرد می‌گوید: «از زمان چهار پنج سالگی، رادیو به ایران آمده بود ولی ما آنقدر بودجه نداشتیم که یک رادیو بخریم. ضمن اینکه هنوز برق هم به همه ‌جا نیامده بود. به موسیقی گوش می‌کردم و آن را دوست داشتم. تفریح من در خانه خواندن بود، ضمن اینکه بارها هم گفته‌ام که از کلاس سوم دبستان در مدرسه صبح‌ها سر صف، قرآن با قرائت اجرا می‌کردم. خب این هم برای خودش یک نوع خوانندگی است. در سن ده یازده سالگی، رادیو و خوانندگانی بودند و مرتب فکر و ذکر من به غیر از مسألۀ درس خواندن، خوانندگی بود. در خانه برای هم‌کلاسی‌هایم و همین‌طور برای بچه‌محل‌ها می‌خواندم».

ابتدا در یک گروه دوستانه به نام سان بویز و سپس در باشگاه‌ها و کاخ‌های جوانان به صورت رسمی شروع به خواندن می‌کند. در گروه سان بویز، ابتدا به تقلید از آهنگ‌های ایتالیایی، بخصوص ترانه‌های آلبانو کاریسی خواننده و بازیگر بنام ایتالیایی می‌پردازد و سپس به اجرای ترانه‌هایی از خوانندگان مطرح آن دوران مانند جیم موریسون، اریک بوردون، تام جونز و پپینو دی کاپری رو می‌آورد.

او اولین بار در کاخ جوانان جنوبی به روی صحنه می‌رود. تجربهٔ اولین اجرای رسمی ابی از زبان خودش شنیدنی است. آن‌طور که وی در مصاحبه‌ای نقل کرده است در اولین اجرا از فرط استرس، نیمی از بدنش کاملاً بی‌حس شده و اصطلاحاً به خواب می‌رود. او این واقعه را جزو خاطرات تلخ اما فراموش‌نشدنی خود ذکر کرده است.

ابی در همان دوران با شهبال و شهرام شب‌پره آشنا می‌شود. شهبال شب‌پره صدای او را در سان بویز می‌شنود و به وی پیشنهاد کار در گروه بلک کتز را می‌دهد. او در کنار فرهاد مهراد خوانندۀ پاپ ایرانی، مدت دو سال با گروه بلک کتز همکاری می‌کند و مدت زیادی در کابارۀ کوچینی به روی صحنه می‌رود. سپس از این گروه جدا می‌شود و به همکاری با آهنگسازان و ترانه‌سرایان مطرح آن دوران می‌پردازد. ابی از دوران همکاری با فرهاد در گروه بلک کتز، به عنوان دورهٔ آموزشی خود یاد می‌کند و خود را وامدار فرهاد می‌داند.

در آن زمان که ابی وارد عرصهٔ موسیقی می‌شود، خوانندگان اندکی در ایران در زمینهٔ موسیقی پاپ فعالیت داشته‌اند که از آن جمله می‌توان به ویگن٬ عارف و منوچهر سخایی اشاره کرد. دیری نمی‌گذرد که ابی نیز نخستین ترانهٔ مستقل خود را با نام «عطش» عرضه می‌کند که برای فیلمی به همین عنوان ساخته می‌شود. دومین ترانهٔ وی «چرا چرا» نام دارد با شعری از مسعود هوشمند و آهنگی از حسین واثقی. اما سومین ترانهٔ ابی که به گفتهٔ خودش باعث معروفیت وی می‌شود ترانه‌ای است به نام «شب» با شعر اردلان سرفراز و آهنگ منصور ایران‌نژاد که برای اولین بار در شوی معروف میخک نقره‌ای از فریدون فرخزاد پخش می‌شود.

ابی از همان اوان خوانندگی، در حرفۀ خود از الگوبرداری و تقلیدهای کلیشه‌ای برحذر بوده و حتی خوانندگان جوان همدورۀ خود را که به کپی‌برداری و تقلید از آثار یکدیگر می‌پرداختند به شدت تخطئه می‌کرده است. در همین دوران است که با شرکت در «جشنوارۀ بین‌المللی آواز ترکیه» توانست نگاه‌های داخل و خارج را به سمت خود معطوف کند.

صدای ابی از همان دوران ابتدای نشو و نمایش، محل بحث و نظر رسانه‌ها بوده است. چنانکه مجله جوانان در شمارۀ سال دهم خود، مطلبی را تحت عنوان «صدای ابی رانندگان را دچار هیستریک سرعت می‌کند» منتشر می‌کند و در آن به طرح این مسئله می‌پردازد که صدای ابی به علت قدرت و انرژی فوق‌العادۀ آن که بیشتر جنبۀ حماسی دارد، رانندگان را هنگام رانندگی دچار هیستریک و حرکات تند و خشن می‌کند.

در سال ۱۹۷۴ ابی و نوش‌آفرین دو خوانندۀ جوان ایرانی برای شرکت در جشنواره بین‌المللی آواز ترکیه راهی استانبول می‌شوند. این فستیوال که مخصوص اجرای ترانه‌های روز بوده و برای نخستین بار در جهان در ترکیه برگزار می‌شده است، علاوه بر موسیقی شامل سینما، نقاشی، مجسمه‌سازی و دیگر رشته‌های هنری نیز بوده است.

حدود ۳ ماه قبل از فستیوال، یک هیئت ۵ نفره از بهترین و شناخته‌شده‌ترین کارشناسان صدا وارد تهران می‌شوند و با تحقیق و بررسی روی کار و صدای همۀ خوانندگان جوان ایرانی و ملاحظۀ برنامه‌های رادیویی و صحنه‌ای، عاقبت از بین خانم‌ها، نوش‌آفرین و از بین آقایان، ابی را برای شرکت در این فستیوال برمی‌گزینند.

آی فری خوانندۀ معروف ترکیه، نمایندۀ این فستیوال در ایران بوده است و همین خواننده، دعوت‌نامه‌های رسمی فستیوال را هفتۀ قبل از برگزاری جشنواره به تهران می‌آورد و بعد با نوش‌آفرین و ابی راهی ترکیه می‌شود. در ترکیه قرار بوده که این دو خوانندۀ ایرانی ابتدا تمرینات لازم را با ارکستر ۷۰ نفره انجام دهند و بعد بر روی صحنه روند. مدت فستیوال حدود ۵ روز بوده است.

نوش‌آفرین با آهنگ «کاکلی» ساختۀ فریدون خشنود و ابی با آهنگ «شکار» از ساخته‌های حسن شماعی‌زاده در این فستیوال شرکت می‌کنند. با اعلام اینکه از کشور ایران تنها یک شرکت‌کننده حق حضور دارد، نوش‌آفرین اعلام انصراف می‌کند. پس از اجرای بیش از ۲۰۹ خواننده، شش خواننده به بخش فینال راه می‌یابند که نام ابی نیز در میان فینالیست‌ها قرار داشته است. در رقابت بین این شش خواننده، سرانجام ابی با آهنگ «شکار» خود به عنوان خوانندۀ برگزیدۀ هیئت ژوری انتخاب می‌گردد و پلاک و دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود می‌سازد.

ابی پیش از انقلاب، تک‌آهنگ‌های زیادی را بر روی صفحه منتشر کرد ولی هیچ‌گاه آلبوم مستقلی از وی ارائه نشد. آثار این دورهٔ او بعد از انقلاب و در خارج از کشور بود که در قالب آلبوم‌های مستقل و به صورت کاست به بازار عرضه شد. در کارنامهٔ کاری وی، همکاری با ترانه‌سرایان برجسته‌ای چون ایرج جنتی عطایی، اردلان سرفراز، منصور تهرانی و شهیار قنبری و آهنگسازان سرشناسی چون واروژان، سیاوش قمیشی، فرید زلاند، حسن شماعی زاده، اسفندیار منفردزاده و بابک بیات به چشم می‌خورد.

ابی در سال‌های اقامت در خارج از کشور، در بزرگ‌ترین سالن‌های بین‌المللی جهان کنسرت اجرا کرده‌ است که برخی از آنها کنسرت خیریه بوده است. در سال ۲۰۰۷ میلادی برای اجرای کنسرت همراه با ارکستر سمفونی آخن، از ابی به شکلی ویژه دعوت به عمل می‌آید. این کنسرت از رادیو WDR به صورت مستقیم، پخش و از تلویزیون همین شبکه نیز فیلمبرداری شد. روزنامه‌های پرتیراژ آخن نیز پس از برنامۀ ابی، از وی تمجید کرده و از «گرمای حضور او بر صحنه» نوشتند. از معروف‌ترین کنسرت‌های خیریهٔ او نیز کنسرت وی در رویال آلبرت هال در لندن در سال ۲۰۱۰ است که عواید آن صرف کمک به بیماران مبتلا به ام اس شد.

با آنکه سال‌هاست که ابی در خارج از ایران و در تبعید زندگی می‌کند، هنوز برخی طراحان ایرانی از نام وی جهت افزایش فروش کالاهای تجاری خود بهره می‌گیرند. شماری از خوانندگان داخل ایران نیز به شدت تحت تأثیر سبک خواندن و نحوهٔ اجرای او قرار گرفته‌اند. در مورد قاسم افشار که از جملهٔ این خوانندگان است و بازخوانی ترانهٔ «خلیج فارس» ابی بدو منسوب است، حتی در حرکات دست و پای وی هنگام اجرای کنسرت نیز شباهت بسیاری با ابی برقرار ساخته‌اند. تأثیرپذیری قاسم افشار از ابی تا به حدی بوده است که آهنگساز سرشناسی چون تورج شعبان‌خانی، وی را بابت این نحو سبک تقلیدیش مورد سرزنش قرار داده است.

برچسب ها ابراهیم حامدی , ابی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    فول آلبوم ایرانی موجود در موبایل تکتا
    0111 باند
    25 باند
    7 باند
    ابوالفضل فلاح
    ابی
    ابیرام
    اثبات باند
    احسان تهرانچی

    احسان خواجه امیری

    احسان پایه

    احسان گنجی

    احسان غیبی
    احمد آزاد

    احمد سعیدی
    احمد صفایی
    احمد معینی
    احمدرضا شهریاری (سولو)
    ادریس
    اٌدِی
    اردلان طعمه

    اشباح
    اشکان فدایی
    اشکان و کوشان
    اشکین 0098
    افسر شهیدی
    افشین
    افشین اسدی
    افشین آذری
    امان الله تاجیک
    امید
    امید جهان
    امید عامری
    امید علومی
    امید نوری
    امیر D1
    امیر بیکس
    امیر پیشه ور
    امیر تتلو
    امیر حسین مدرس
    امیر رسایی
    امیر شاملو
    امیر عظیمی
    امیر فرجام
    امیر قیامت
    امیر معروفی
    امیر منتظری
    امیرعلی
    امین حبیبی
    امین رستمی
    امین وحید
    امین فیاض
    اندی
    انوش
    اورمان
    ایرج
    ایرج بسطامی
    ایرج حبیبی
    ایرج مهدیان
    ایمان استار
    ایمان خسروی
    ایمان غلامی
    ایمان فلاح
    آرش
    آرش دلفان
    آرش یوسفیان
    آرمین 2AFM
    آرمین نصرتی
    آرین باند
    آزیتا
    آوا بهرام
    بابک جوان
    بابک جهانبخش
    بابک غفاری
    بابک مافی
    باراد
    باران
    بچه های ایران (بویز)
    بروبکس
    بلکتس
    بنیامین بهادری
    بهار
    بهرام
    بهرام فروهر
    بهزاد پکس
    بهنام صفوی
    بهنام علمشاهی
    بیژن مرتضوی
    پارسا چیلیک
    پسران آفتاب
    پوران
    پوریا احمدی
    پویا
    پویا بیاتی
    پویا سالکی
    پیمان زارعی
    پیام عزیزی
    پیام مقامی
    پیام ترک
    تن به ده
    تهم
    تی ام بکس
    تیک تاک
    جاستینا
    جعفر
    جمال وفایی
    جمشید
    جمشید نجفی
    جواد یساری
    جهان
    چنگیز حبیبیان
    حامد برادران
    حامد بهداد
    حامد پهلان
    حامد فرد
    حامد فولاد قلم
    حامد محضرنیا
    حامد مهدی
    حامدزمانی
    حبیب
    حجت دورولی
    حسام استپس
    حسام الدین سراج
    حسن شجاع
    حسن شماعی زاده
    حسن مقدسی
    حسین ابلیس
    حسین تهی
    حسین جوشقانی
    حسین کلاته
    حسین موفق
    حمید پویان
    حمید طالب زاده
    حمید عسگری
    حمید هیرو
    حمیرا
    خشایار اعتمادی
    داریوش
    داریوش پلاک
    داوود بهبودی
    داوود چرگری
    داوود مقامی
    دایان
    درویش جاویدان
    دلارام
    دلکش
    دنی
    دی جی سروش
    دی جی مریم
    دی جی نگار
    دیجی علی گیتور
    راستین
    راما
    رامین بیباک
    رامین عباسی
    رستاک
    رضا پیشرو
    رضا جوان
    رضا شیری
    رضا صادقی
    رضا صوفی
    رضا یزدانی
    رضایا
    روح پرور
    روزبه نعمت الهی
    زانیار خسروی
    زد بازی
    سارا دیبا
    ساسی مانکن
    سالار عقیلی
    سامان
    سامان جلیلی
    سامی بیگی
    سامی یوسف
    سپیده
    ستار

    سرژیک

    سروش

    سروش ملک پور
    سعید اسدی
    سعید اسکندری
    سعید آسایش
    سعید پانتر
    سعید پور سعید
    سعید تاجیک
    سعید شایسته
    سعید شهروز
    سعید عسگری
    سعید کرمانی
    سمیر زند
    سوزان روشن
    سوسن
    سوگند
    سهراب اسدی
    سیامک عباسی
    سیاوش سهراب
    سیاوش شمس
    سیاوش قمصری
    سیاوش قمیشی
    سیروان خسروی
    سیلوئت
    سیما بینا
    سینا بهداد
    سینا حجازی
    شادمهرعقیلی
    شاهرخ
    شاهکار بینش پژوه
    شاهین
    شاهین S2
    شاهین جمشید پور
    شاهین خسرو آبادی
    شایان
    شکیلا
    شورانگیز
    شهاب بخارایی
    شهاب تیام
    شهاب مقدم
    شهاب ناطقی
    شهرام شب پره
    شهرام شکوهی
    شهرام صولتی
    شهرام کاشانی
    شهرام ناظری
    شهره
    شهریار ابراهیمی
    شهلا
    شهلا سرشار
    شهیاد
    شیفته
    صادق
    صدرالدین
    طوفان
    عارف
    عباس قادری
    عباس قمری
    عرفان
    عرفان شایگر
    علی ارشدی
    علی اصحابی
    علی اوج
    علی بابا
    علی باقری
    علی پیشتاز
    علی تفرشی
    علی حسینی
    علی رها
    علی زارعی
    علی زیبایی
    علی ساتراپ
    علی سرباز
    علی سورنا
    علی عبدالملکی
    علی فانی
    علی لهراسبی
    علیرضا افتخاری
    علیرضا روزگار
    علیرضا طلیسچی
    علیرضا فرد
    علیرضا قربانی
    علیرضا قمیشی
    علیرضا و حمید رضا
    علیشمس
    عماد
    عماد طالب زاده
    عماد قویدل
    عمران

    عهدیه

    غلامرضا صنعتگر

    فاتح نورایی
    فائزه
    فتاح فتحی
    فتانه
    فرامرز اصلانی
    فردین سعادت
    فرزاد فرزین
    فرزین
    فرشاد پیکسل
    فرشته
    فرشید
    فرشید امین
    فرهاد
    فرهاد جواهر کلام
    فرهاد نوقصر
    فریدون آسرایی
    فریدون پور رضا
    فریدون فرخزاد
    فریده
    فلاکت
    فیروزه
    قاسم افشار
    قاسم جبلی
    قمرالملوک وزیری
    قیصر
    کامبیز جمشیدی
    کامران دلان
    کامران کارتیو
    کامران کارتیو
    کامران مولایی
    کامران و هومن
    کامیار
    کوروس سرهنگ زاده
    کوروش صنعتی
    کوروش یغمایی
    کیانوش فرد
    کیوان مطوس
    گلپا
    گلوریا روحانی
    گوگوش
    گیتا
    گیتی
    لیلا فروهر
    مارتیک
    مازیار فلاحی
    مانی رهنما
    مانی عباسی
    ماه بانو باند
    مبین مهدی نژاد
    مترسک
    متین معارفی (دوحنجره)
    مجتبی کبیری
    مجید اخشابی
    مجید پور اسماعیل
    مجید علیپور
    مجید نعمتی
    مجید یحیایی
    محسن ابراهیم زاده
    محسن چاووشی
    محسن صادقی
    محسن نامجو
    محسن یاحقی
    محسن یگانه
    محمد اصفهانی
    محمد بیباک
    محمد رضا احمدی
    محمد زارع
    محمد علیزاده
    محمد محمدی
    محمد نجم
    محمد یاوری
    محمدرضا شایع
    محمدرضا شجریان
    محمدرضا هدایتی
    مرتضی
    مرتضی پاشایی
    مرتضی سرمدی
    مرجان
    مرضیه
    مریم حیدر زاده
    مسعود اسدی
    مسعود امامی
    مسعود درویش
    مسعود سعیدی
    مسعود فتحی
    مسعود فردمنش
    مصطفی فتاحی
    مصطفی مانیا
    معین
    ملیحه
    منصور
    منصور حیدری
    منوچهر سخایی
    مهدی احمدوند
    مهدی پوران
    مهدی جاوید
    مهدی حاتمی
    مهدی رضوان
    مهدی سعادتی
    مهدی عسگری
    مهدی مقدم
    مهدی همت
    مهدی یراحی
    مهدیه محمد خانی
    مهراب و معراج
    مهراد حسینی
    مهران فهیمی
    مهران مدیری
    مهرپویا
    مهرداد امیر خانی
    مهرداد غلامی
    مهرداد مراد پور
    مهرداد نیویورکی
    مهرشاد
    مهرشاد و مسعود
    مهرنوش
    مهسا ناوی
    مهستی
    میثم عبدالمالکی
    میثم معافی
    میثم هاردبوی
    میلاد باران
    میلاد بازرگان
    میلاد زد زو
    میلاد کیانی
    میلاد لایور
    نادر میزبان
    نازی افشار
    ناصر زینالی
    ناصر صدر
    ناصر عبدالهی
    ناهید
    ندیم
    نریمان
    نسیم
    نعمت الله آغاسی
    نوش آفرین
    نوید و امید
    نیکسان
    نیما زئوس
    نیما علامه
    وحید خراطها
    ولی
    ویگن
    هاتف
    الهام
    هایده
    هلن
    هنگامه
    هوشمند عقیلی
    هومن سودمند
    هیچکس
    یاس
    یاسر اکبری
    یاسر بینام
    یاسر محمودی
    یاسین احمدی
    آمار سایت
  • کل مطالب : 162
  • کل نظرات : 16
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 95
  • باردید دیروز : 89
  • گوگل امروز : 27
  • گوگل دیروز : 37
  • بازدید هفته : 95
  • بازدید ماه : 1,432
  • بازدید سال : 37,210
  • بازدید کلی : 378,187
  • فیلم های ایرانی موجود در موبایل تکتا
    اختاپوس

    ازدواج مشروط
    استخر
    اعتراض
    افراطی ها
    اکباتان
    اینجا ایرانه
    اینجا آخر دنیاست
    اینجا جای من نیست
    آبی
    آخر خط
    آخرین سرقت
    آدم آهنی
    آفریقا
    آقای خاص
    آکواریوم
    آل
    با من از عشق بگو
    بابای دوست داشتنی
    باد در علفزار می پیچد
    بغض
    بلوف
    بومرنگ
    به خاطر پونه
    بی پولی
    بی واسطه
    بیتابی بیتا
    بیخود و بی جهت
    بیداری رویاها
    پاتو زمین نزار
    پایان نامه
    پر پرواز
    پله آخر
    پنج ستاره
    پنجشنبه آخر ماه
    پنجه در خاک
    پهلوان آواز
    پیشنهاد بی شرمانه به نقاش مرده
    پیمان
    تعبییر خواب
    تعطیلات پیر زن
    تنگنا
    تهران 1500
    تهران دربست
    جا به جا
    جرم
    چرک نویس
    چه
    خسیس
    خط ویژه
    خواب بد
    خود زنی
    خیابان یک طرفه
    خیلی دور خیلی نزدیک
    داستان عوضی
    دختران
    دختران انتظار
    دختری با کفشهای کتانی
    در شب عروسی
    درباره زندگی
    دربست تا لواسان
    دربند
    دزدی که بری شام آمد
    دل شکسته
    دو شارلاتان نادون
    دیگری
    راز و نیاز
    راز یک حقیقت
    روز های زندگی
    رونوشت
    زخم شانه حوا
    زمانی برای دوس داشتن
    زمانی برای شکستن
    زمزمه
    زندگی با چشمان بسته
    زندگی به شرط چاقو
    زندگی جای دیگریست
    زندگی مشترک آقای محمود و بانو
    زهره ترک
    سر پیری و معرکه گیری
    سعدالله به شرکت میرود
    سگهای پوشالی
    سلام زندگی
    سلام لیلی
    سلطان
    سنجاقکهای برکه سبز
    سنگ اول
    سنگسار ثریا
    سه نفر روی خط
    سیزده 59
    شبانه روز
    شبکه
    شبهای شیراز
    شتر مرغ
    شرط اول
    شوخی با خدا
    شیش و بش
    صبح روز هفتم
    ضد گلوله
    ضربه طوفان
    طبقه حساس
    طبقه سوم
    فرار از کمپ
    فرزند چهارم
    فکر بد نکن
    قصه خاطره
    قفس طلایی
    قیصر(جدید)
    کلاه قرمزی و جام جهانی
    گدایان تهران
    گذشته
    گره آخر
    گشت ارشاد
    گلوگاه شیطان
    گیرنده
    مادرانه
    مارمولک
    ماه عسل یونانی
    مرد خاکستری
    مرداب
    مردها فرشته نیستند
    مرگ کسب و کار من است
    ملکه
    من کارگرم
    من مادر هستم
    من وزیبا
    من وشیطان
    میگرن
    نارمک
    نارنجی پوش
    نازنین
    نان عشق موتورگازی
    ندارها
    نفس
    نوزده بزرگتر از بیست
    وام عسل
    ورشکسته
    هر شب تنهایی
    هفت پرده
    هلیانه
    همبازی
    هیس دخترها فریاد نمی زنند
    یک آسمان آبی سقف اتاق منه
    یک داستان عاشقانه
    یکی از ما دونفر
    یکی برای همه
    یکی میخاد باهات حرف بزنه

    سریال های موجود در موبایل تکتا

    سریال Arrow

    سریال 24

    سریال LOST

    سریال آسمان من

    سریال ابله (در حال پخش)

    سریال افسانه جومونگ

    سریال افسانه دونگی

    سریال امام علی (ع)

    سریال باغ مظفر

    سریال دردسرهای عظیم 1

    سریال دردسرهای عظیم 2

    سریال خواب و بیدار

    سریال عشق تعطیل نیست

    سریال قلب یخی فصل اول

    سریال قلب یخی فصل دوم

    سریال قلب یخی فصل سوم

    سریال مدیر کل

    سریال مهر طوبی

    سزیال میکائیل

    سریال نابرده رنج

    سریال پس از باران

    سریال پایتخت 1

    سریال پایتخت 2

    سریال پایتخت 3

    سریال پایتخت 4

    سریال سر به راه

    سریال شهریار

    سریال شاهگوش

    سریال شوخی کردم

    سریال تاجر بوسان

    سریال یوسف پیامبر

    سریال زیر آسمان شهر

    سریال شکارچی شهر (کره ایی)

    سریال وارثان (کره ایی)

    سریال رهایی